Heikanters - Kruisheren 3-1

Zondag speelde we uit tegen het jubilerende Heikanters. Deze bestaan in mei 40 jaar.

Bij de aftrap kregen zij een cado aangeboden namens de Kruisheren. Daarna begonnen we aan de sportieve wedstrijd onder leiding van Wil.

Wij kwamen op 1-0 door een doelpunt van Arno, de kansen gingen heen en weer. De heikanters maakte de 1-1 en net voor rust ook de 1-2. Na de rust was het verloop van de wedstrijd spannend kregen allebij kansen. Net voor het einde maakte de Heikanters de 1-3 wat ook de eindstand was.

Classics-Kruisheren 1-3

Vandaag gingen we met een flink uitgedunde selectie en 2 jonge gast spelers Bart en Ruben op weg naar de Classics. Fred was iets later. chauffer was hem vergeten, of niet Pieter ??. De wedstrijd begon goed was aan bijde zijde goed samenspel. Maar de Kruisheren scoorden het eerste doelpunt, Door Arno maar of dit nu een voorzet was of een bewust schot op doel laten we in het midden. De kansen bleven voor de kruisheren maar scoorden niet. De Classics komen net voor rust op 1-1. Na de rust gaan de Kruisheren door met het goede spel en Bart maakt de 1-2. Deze stand blijft lang staan en de classics krijgen meer kansen. Tegen het eind weet Tim de wedstrijd te beslissen en maakt de 1-3.Dit was ook het einde van een zeer leuke maar vooral sportieve wedstrijd.